Лекції-дискусії щодо трансформації системи охорони здоров’я

У Чернігові відбувається низка просвітницько-мотиваційних заходів, об’єднаних у проект «Медичний десант».

Він розроблений освітньою платформою «On-life» (діє на базі ЧОМГО «Світанок») у рамках програми «Конкурс мінігрантів», яку реалізує ГО «ЦГТ «АХАЛАР» за фінансової підтримки The Danish Helsinki Committee for Human Rights (DHK), Copenhagen, Denmark (Данія).

Проект покликаний допомогти громадянам сформувати власну позицію та аргументацію стосовно ходу медичної реформи в Україні й окремих аспектів доказової медицини, а також отримати розуміння інструментів впливу на зміни у медичній сфері в рамках чинного законодавства.

Одним з вищезазначених освітніх заходів стане безкоштовна відкрита лекція-дискусія щодо трансформації медичної сфери за участі експерта Олександра Ябчанки – речника Міністерства охорони здоров’я.

На заході будуть представлені результати такої трансформації та обговорені її перспективи у 2019 р., а також надана можливість запитань із заявленої теми до експерта.

До участі запрошуються усі громадяни (зокрема, представники ЗМІ), небайдужі до питань стану особистого здоров’я, функціонування медичної сфери й імплементації відповідної реформи в Україні.

Час та місце проведення чергової лекції: 13.00 – 16.00 - 14.04.2019 р., м. Чернігів, пр-т Перемоги, 108-а 

Тел. 067 447 06 81

E-mail: ngo.svitanok@gmail.com

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?