Курортний сезон в Бердянську не відміняється: військові навчання безпечні

Інформація ВМС України щодо попередження про закриття районів Азовського моря з 01.06.2018 по 01.09.2018р. для проведення зенітно-ракетних стрільб та артилерійської стрільби внесла занепокоєння серед відпочивальників щодо безпечності перебування у Бердянську. Як відзначають фахівці, подібні навчання проходять вже третій рік поспіль, вони абсолютно безпечні для мешканців та гостей Бердянська. Це планові навчання і, як і у попередні роки, вони не впливатимуть на проведення курортного сезону 2018 року в Бердянську.

— Міська влада звертається до громадян та ЗМІ з проханням не поширювати тривожні чутки. Курортний сезон в Бердянську не відміняється: військові навчання не впливатимуть на його проведення та абсолютно безпечні для відпочивальників та мешканців міста, — підкреслює секретар міської ради Олексій Холод.

Він відзначив, що розповсюдження такої викривленої інформації є спланованою акцією антиреклами відпочинку в Бердянську.

— У нас є інформація, що у кількох місцях вже розклеєні оголошення про небезпечний відпочинок у Бердянську через проведення навчань. Навчання проходять вже третій рік і лише у 2018-му виник нездоровий ажіотаж. Наголошую ще раз — відпочинок у Бердянську безпечний! — зазначив Олексій Холод.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?