Кубок регіонів Федерації футболу України

ПечатьВперше на теренах України за ініціативи Федерації футболу України проводитиметься «Кубок регіонів ФФУ», проінформували редакцію sknews.net у Чернігівській обласній федерації футболу.

Цей турнір повинен привернути увагу до розвитку аматорського футболу.

25 регіональних аматорських збірних команд було розподілено у дві конференції (Центрально-Західна та Південно-Східна) та чотири дивізіони (Західний, Південний, Східний, Центральний).

Збірна Чернігівської області, згідно проведеного жеребкування, в рамках попереднього етапу змагань проведе дві зустрічі зі збірною Київської області. Перша зустріч відбудеться 20 вересня цього року на стадіоні села Шкарівка Білоцерківського району Київської області. Друга зустріч з представниками Київщини відбудеться уже 26 вересня цього року на центральній спортивній арені міста Чернігова – стадіоні імені Ю.О.Гагаріна.

Переможець «Кубку регіонів ФФУ» отримає право взяти участь у «Кубку регіонів УЄФА», який відбудеться у червні 2016 року у Франції.

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати наших земляків 26 вересня 2015 року о 16 годині на стадіоні імені Гагаріна. Вхід вільний.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?