Креативні електропідстанції зробили на Чернігівщині

Цьогоріч вперше за ініціативи Голови правління ПАТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького пройшов обласний конкурс на краще облаштування зовнішнього вигляду та території в межах ЗТП 10 кВ ПАТ «Чернігівобленерго».

Участь у конкурсі взяли 16 РЕМ. Енергетики проявили активність та креативний підхід.

Сірі, похмурі підстанції за кілька місяців перетворилися на яскраві арт-споруди із казковими героями, українським орнаментом та правилами електробезпеки. Відтепер ці об’єкти не просто привертають увагу, а й створюють позитивний настрій. Тих, хто не полінувався виконати конкурсні завдання, проявив свій творчий потенціал та подарував підстанціям «нові обличчя», адміністрація та профспілковий комітет відзначили грошовими винагородами.

Енергетики Бахмацького РЕМ вирішили застерегти дітей від нещасних випадків на енергооб’єктах, тому й тематику малюнку на підстанції, яка знаходиться поруч з дитячим садочком, обрали відповідну. Порадившись, журі присвоїло креативній групі Бахмацького РЕМ третє місце і, як заохочення, премія в розмірі 3000 грн.

Почесне друге місце та 4000 грн виборов Носівський РЕМ. Їх підстанція не лише «квітне та сяє», а ще й інформує споживачів про способи передачі показів лічильника.

А от трудовий колектив Щорського РЕМ вирушить у подорож до визначного місця України. Екскурсійна поїздка – нагорода щорським енергетикам за зайняте перше місце. Одноповерхову цегляну будівлю, яка розташована в центрі м. Сновськ у міському сквері, прикрасили казкові герої та малюнки з електробезпеки для дітей. Ця дизайнерська ідея оформлення фасаду ЗТП виникла невипадково. Поруч знаходиться дитячий майданчик, тож малеча у цікавій формі вчитиме правила електробезпеки.

Грошовою премією мотивували й інших відповідальних учасників. По 2000 грн отримали Корюківський, Менський, Ніжинський, Талалаївський РЕМ, а також Чернігівський район електромереж та Чернігівські міські електричні мережі.

Борзнянський РЕМ

    

Чернігівський РЕМ

Городнянський РЕМ

  

Ічнянський РЕМ

 

Коропський РЕМ

Корюковський РЕМ

 

Куликівський РЕМ

 

Менський РЕМ

 

Ніжинський РЕМ

   

Ріпкинський РЕМ

 

Семенівський РЕМ

Талалаївський РЕМ

 

Чернігівські міські електричні мережі

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?