Козаки взяли шефство над засудженими неповнолітніми

IMG_20150808_115438В Прилуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відбувся 8-й сезон «Козацького гарту». Це спортивно-патріотичне і духовне свято проходить за участю Братства козацького бойового Звичаю «Спас».

Цього дня юнаки з нетерпінням чекали і готувалися, вивчаючи козацьких пісень і засвоюючи найбільш важливі події історії Запорізької Січі. Кожне з відділень створило команду по 20 хлопців. На урочистому шикуванні стало два курені «Січ» і «Сила» під проводом своїх отаманів. Про програму, що включає козацькі розваги і спортивні випробовування, повідомив козак Євген Квасков. Окрім козаків арбітраж та суддівство забезпечували співробітники Прилуцької установи. Змагання розпочалося з молитви.

011З величезним завзяттям юнаки долали супротивників своїми інтуїтивними здібностями під час виконання вправи «Нічні шали». Почуття ритму, музичний слух, тонкість сприйняття музичних елементів та якостей музичних звуків хлопці демонстрували в грі «Литаври». IMG_20150808_135344Навчались також підлітки вправно володіти батогом. Море емоцій підлітки отримали від виконання вправи на спритність «Чия буде шапка».

010
Для збільшення клацніть по фото

Змагання пройшли у доброзичливій атмосфері та у гарному бадьорому настрої. Всі учасники свята отримали позивний заряд енергії та емоційне піднесення. На спортивному майданчику панував високий патріотичний дух. Перемогу здобула команда ІІ відділення «Січ». Всі учасники змагань отримали почесні грамоти, а в подарунок спортивний інвентар.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?