Концерт сепаратистських «Братів Кроликів» пікетували у Чернігові

26 листопада 2015 року активісти Чернігівської міської організації ВО «Свобода», місцевого осередку ГО «Сокіл» та інших громадських організацій пікетували концерт сепаратиського дуету «Брати Кролики» (Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко).

Про це повідили редакцію в прес-службі Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

Націоналісти наголосили на неприйнятності участі українських артистів в гастролях до країни-агресора – Росії. Активісти закликали чернігівців бойкотувати концерт дуету через їхню українофобську, проросійську позицію та зневажливе ставлення до української мови.

«У той час як українські солдати, захищаючи нас з Вами, ризикують власним життям, ці артисти їдуть до країни-агресора, щоб заробляти гроші. Це відверта зрада і запроданство. Абсолютно неприйнятним є те, що ці особи мають звання народного артиста України. Вони цим самим ганьблять українську культуру, яку не визнають», — зауважив свободівець Максим Данилов.

Нагадаємо, що активісти Чернігівської міської організації ВО «Свобода» та низка політичних партій та громадських організацій Чернігова підписали лист-звернення до Президента України та міністру культури з проханням позбавити цих артистів звання «Народний артист України».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?