Кілер застрелив бізнесмена в його особняку

У Санкт-Петербурзі вбили підприємця Володимира Кулебакіна, який займався готельним бізнесом. Про це пише «Фонтанка».

За інформацією видання, інцидент стався вранці в п'ятницю, 12 квітня, в триповерховому особняку бізнесмена на Польовій вулиці в Парголово (Виборзький район міста).

Повідомляється, що кілер увійшов в будівлю і три рази вистрілив з пістолета з глушником в спину власнику будинку. Від отриманих поранень 68-річний комерсант помер у лікарні. Як уточнює газета, Кулебакін вів готельний бізнес — в основному займався обладнанням житла під хостели — і мав ставлення до десятках об'єктів на Виборзькому шосе, Пісочній і Польовій вулицях в Парголово.

У 2005 році він зареєструвався як індивідуальний підприємець, вказавши оренду нерухомості в якості основного виду діятельності. Також відомо, що раніше бізнесмен притягувався до кримінальної відповідальності через незаконний обіг заборонених речовин. З 2015 року у нього йшли судові розгляди з Росреестром і владою Санкт-Петербурга з приводу зайнятих ділянок і спорудах на них.

У березні повідомлялося, що в підмосковних Митищах невідомі вбили приватного підприємця, який займався торгівлею. На тілі загиблого були виявлені множинні вогнепальні поранення. Джерело

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?