Керрі і Лавров пишуть для України Конституцію, а у нас не питають

У наш час відбувається війна світогляду, війна цивілізацій. Якщо так й надалі Захід буде себе поводити по-відношенню України, то  Путін піде в Прибалтику, Польщу і т.д.

Лавров КерріТаку заяву зробив, з огляду на останні світові події, народний депутат України Олег Ляшко в ефірі телепрограми «Шустер LIVE» 22 січня на телеканалі 3s.TV.

Український парламентар зазначив, що Європейські країни та  США хочуть вирішити свої проблеми за рахунок України. Але їм не вдасться так зробити, навіть, якщо й підуть назустріч Путіну.

− Сьогодні нам пишуть нову Конституцію Керрі і Лавров, а у нас не питають. Яке вони мають право диктувати нам? Це наше суверенна справа − вирішувати як нам далі бути, − підкреслив політик.

Олег Ляшко зазначив, що з лютого 2014 року Росія запровадила проти нашої держави санкції, а Україна проти Росії − лише восени 2015 р., тобто через 1,5 року... Російські банки працюють ефективно на території України, цим самим підтримуючи свою економіку, бо окрім всього іншого, вони заробляють валюту і вивозять її з України в Росію.

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Керрі і Лавров пишуть для України Конституцію, а у нас не питають”

  1. светлана

    А кто из игроков спрашивает у шахматной доски?

Не бажаєте прокоментувати?