Керівниця облдержадміністрації відвідала шпалерну фабрику

Візит у Корюківку голови Чернігівської обласної державної адміністрації Анни Коваленко на найбільше українське підприємство з виробництва шпалер завершився підписанням Меморандуму про співпрацю та узгоджені дії із представниками фабрики та Асоціації українських підприємств целюлозно-паперової галузі «УкрПапір».

Це черговий крок очільниці області для підтримки найбільших роботодавців регіону і створення робочих місць із рівнем заробітної плати вище середньої по Україні.

Соціальне партнерство бізнесу та обласної влади, координація спільних дій для вирішення нагальних проблем є дієвими інструментами економічного розвитку Чернігівщини, які допоможуть вийти їй із аутсайдерів за рівнем заробітної плати.

Днями облдержадміністрація направила лист до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з проханням скасувати додаткове мито на імпорт українських шпалер до Туреччини, передбачивши це при підписанні Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною.

Анна Коваленко запевнила присутніх, що завжди відкрита до конструктивного діалогу та продовжить всебічно сприяти підтримці місцевих товаровиробників.

— Це підприємство з новітніми технологіями, масштабними обсягами виробництва і з величезною соціальною відповідальністю. Ми знаємо про його чималий внесок в розвиток Корюківської громади та створення робочих місць. І наше завдання не залишатися осторонь проблемних питань, що виникають на підприємстві, а всіляко допомагати їх розв'язанню, — зазначила голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?