Керівник Фонду розпродає держмайно російським фірмам

За час воєнного стану потрібно проводити інвентаризацію та перевіряти стан стратегічних підприємств та об`єктів важливих для забезпечення армії і оборони країни.

На цьому наголосив під час засідання Уряду народний депутат України Михайло Головко.

«Проте у керівника Фонду держмайна інше бачення — у прикордонних районнах він почав мародерствувати розпродуючи за безцінь державні стратегічні об`єкти!» — зазначив нардеп.

Він навів приклад, як у Чернігівській області днями продали 25% акцій комбінату вартістю в понад 2 млн грн лише за 38 тис. грн. «Інші стратегічні об`єкти продаються людям наближеним до Москви!!!» — підкреслив народний обранець.

Під час засідання Уряду Михайло Головко закликав Прем`єр-міністра Володимира Гройсмана «зупинити грабіж стратегічних підприємств та провести націоналізацію вкрадених необхідних для оборони України заводів, а керівника Фонду держмайна Трубарова усунути з посади як сепаратиста!»

Пряма мова:

За час воєнного стану потрібно проводити інвентаризацію та перевіряти стан статегічних підприємств та об`єктів важливих для забезпечення армії і оборони країни. Проте у керівника Фонду держмайна інше бачення — у прикордонних районнах він почав мародерствувати розпродуючи за безцінь державні стратегічні об`єкти! Наприклад, у Чернігівській області, на днях продали 25% акцій комбінату вартістю в понад 2 млн. грн. лише за 38 тис. грн. Інші стратегічні об`єкти продаються людям наближеним до Москви!!!Під час засідання Уряду закликав Прем`єр-міністра зупинити грабіж статегічних підприємств та провести націоналізацію вкрадених необхідних для оборони України заводів, а Трубарова усунути з посади як сепаратиста!!!

Михайло Головко 发布于 2018 年 12 月 5 日 周三

На фото: Михайло Головко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?