Камери для засуджених на довічне позбавлення волі освятив священик

Водохреще – це третє та заключне свято різдвяно-новорічного циклу, яке також відзначають в установах виконання покарань Чернігівщини.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВ цей день в колоніях Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області пройшли святкові богослужіння з освяченням води та сповіддю.

В Новгород-Сіверській установі виконання покарань (№ 31) православний священник отець Сергій після святкового богослужіння освятив воду та камери ув`язнених та засуджених до довічного позбавлення волі.

В Менській виправній колонії (№ 91) біля храму створено купель. Цього святкового дня під духовне слово отця Олександра, який опікується засудженими колонії, всі бажаючі чоловіки занурились до купелі.

Засуджені освячення вода (1)До Чернігівської виправної колонії (№ 44) запросили священослужителя Свято-Троїцького кафедрального собору отця Артемія, який провів обряд освячення води засудженим жінкам.

Засуджені освячення вода (2)До Домницького виправного центру (№ 135) завітав священнослужитель Домницького чоловічого монастиря отець Орест, який окропив святою водою усі житлові приміщення установи та провів службу для засуджених.

Ксенія Логвіненко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?