Калейдоскоп весни – у Чернігові

Весна Чернігів (3)7 та 8 березня активісти команди ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу» провели калейдоскоп до свята весни, краси та жіночності для жителів та гостей Чернігова.

В переддень свята, а саме 7 березня, команда Чернігівського осередку запропонувала всім бажаючим створити листівку до свята своїми руками в рамках акції «Весна хенд-мейдова». Протягом дня до заходу долучилися і діти, і дорослі, і навіть люди похилого віку, що прогулювалися поряд. Особливу увагу організатори акції приділили створенню святкового настрою та нагородженню усмішками гостей свята.

«Неймовірно! Було так приємно бачити донечку повністю занурену у творчість! Дякую щиро організаторам! Не лише за свято, але й за надані матеріали, адже ми вийшли просто на прогулянку» — поділилися враженнями Олена Огнева.

Весна Чернігів (1)

«Це була казка! Мені дуже сподобався настрій учачників, особливо дітей, які під час виготовлення листівок для рідних були дуже радісні. Бачити їх очі — я зрозуміла, що такі заходи необхідно влаштовувати частіше» — прокоментувала акцію один з організаторів Дарина Сиропара.

Весна Чернігів (2)

Ну, а безпосередньо в день прославляння берегинь, 8 березня, в центрі міста було проведено фото сушку «Професія – бути жінкою»  та безкоштовна фото сесія в національно в весняній тематиці. Всі бажаючі красуні мали шанс відчути себе центром всесвіту та отримати не лише прекрасні фотографії, але й порцію святкового настрою.

 

Весна Чернігів (4)

«Чому погодився долучитися? Бо вся діяльність організації «Молодь Демократичного Альянсу» це завжди позитив та приємні люди» — розповів фотограф акції Євгеній Глузд.

«Завжди мріяла сфотографуватися у національному костюмі, адже вважаю себе – патріоткою. На мою думку даний проект треба зробити традиційним! Дуже дякую за таку позитивну та світлу можливість!» — прокоментувала Катерина, учасниця заходу. 

Організатори заходів виражають щиру вдячність партнерам акцій : кафе «Варенична» та міській кав’ярні «Фотель», фотографам Євгенію Глузду та Валерії Цилібіній, а також видавництву «Ранок» та майстриням з «Handmade Lavka». 

Прес служба Чернігівського обласного осередку ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?