Ігор Білецький — дипломант Всеукраїнського конкурсу

Ігор Білецький з Чернігова посів 4-е місце та став дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» з предмету «Захист Вітчизни. 

У Сумах, 25 конкурсантів з усієї України та 10 членів журі, протягом тижня, визначали переможця заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» з предмету «Захист Вітчизни.

У вишуканій атмосфері Сумського краєзнавчого музею оголошено ім’я переможця – це Сергій Ігнатьєв, учитель предмета «Захист Вітчизни», спеціаліст вищої категорії, учитель методист комунального закладу «Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 135»

Лауреатами конкурсу, за кількістю набраних балів, стали Микола Дикусар з Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 Миколаївської області та Сергій Лоза з Дніпропетровщини. Четверте ж місце у представника Чернігова — Ігоря Білецького з інформаційно-технологічного ліцею № 16.

За даними Міністерства освіти і науки України, без урахування тимчасово окупованих територій, зараз в Україні нараховується понад 16 тисяч загальноосвітніх навчальних закладів.

 Олександр Штупун

Схожа публікація:

25 конкурсантів з усієї України виборюють звання «Учитель року – 2019»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?