ГУРТ запрошує до флеш-мобу в межах Тижня громадської участі‏

Чернігів логоПротягом 21-27 вересня 2015 року в межах Тижня громадської участі громадські організації щонайменше 18 країн Центральної та Східної Європи організовуватимуть акції, спрямовані на сприяння громадській участі і забезпечення громадських ініціатив можливостями навчання та обміну досвідом.

В Україні цей глобальний захід вперше організовує Ресурсний центр ГУРТ. Ключовим заходом Тижня громадської участі в Україні стане Всеукраїнський флеш-моб «ІнФормуй свою громаду», який відбудеться в суботу, 26 вересня 2015 року, о 12:00 в публічних місцях 11 обласних центрів, в тому числі і Чернігові.

Під час флеш-мобу суспільно активні громадяни збиратимуть символи своїх міст із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.

Запрошуємо Вас прийти та покласти шматочок великого пазлу із логотипом Чернігова від свого імені, своєї сім"ї або від свого колективу. Кожен учасник отримає своє фото із заходу, яке можна буде знайти у альбомі флеш-мобу на сторінках соціальних мереж ГО «MART» та висловити свою любов до нашого міста та громади у коментарі до нього.
У пазлі лише 150 шматочків — тож вистачить не всім;)

Глобальний тиждень громадської участі – це низка заходів, спрямованих на привернення уваги до важливої ролі представницької демократії, до проведення якого за попередні роки приєдналося більше 200 громадських організацій із Центральної та Східної Європи.

У межах Тижня громадської участі лідери місцевих громад та громадських організацій, які зіштовхуються з реальними локальними проблемами і мають успішний досвід їх вирішення, збираються разом, щоб обмінятися своїм баченням розвитку громад.

КОЛИ?

26 вересня 2015 року о 12:00

ДЕ?

в сквері ім. Попудренка (біля світломузичного фонтану)

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Просто взяти та прийди до скверу ім. Попудренка 26 вересня 2015 року о 12:00

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?