Громада Чернігова знає, як реформувати транспортну систему

Чернігів тролейбусВже кілька років підряд чернігівська влада відмовляється чути громадськість, яка прагне покращити життя у місті, — так вважають представники громадських організацій. Про це – у наступній публікації.

За ініціативою команди «Демократичний Альянс» 19 лютого у приміщенні дискусійного клубу «Експертна думка» відбулося засідання круглого столу, результатом якого було створено ініціативну робочу групу з транспортних питань.

На заході були присутні небайдужі чернігівці, активісти та журналісти. На жаль, захід проігнорували представники управління транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради,  КП «Чернігівське тролейбусне управління»,  депутати міської ради, які є членами постійної комісії з питань ЖКГ, транспорту та зв’язку. Всі вище згадані представники громади були запрошені офіційним листом.

Присутні на круглому столі обговорили основні проблеми, які існують на сьогоднішній день в громадському транспорті, питання вдосконалення тролейбусної системи та реформування міського транспорту в цілому.

Як зазначила у вступному слові голова Чернігівської міської організації партії «ДемАльянс» Романова Тетяна, напрацювання створеної ініціативної робочої групи включатиме в себе об'ємний перелік заходів, спрямованих на створення максимально зручних і комфортних умов користування громадським транспортом, започаткування прозорого ціноутворення та налагодження тролейбусної системи у місті. «Зміни в транспортній системі  повинні  відбутись вже вчора. Якщо депутати і місцева влада не здатна вже кілька років поспіль почати змінювати систему, то дуже скоро прийдуть нові люди, які вмотивовані робити реальні зміни в цій країні, починаючи з міста» — завершила Тетяна.

Геннадій ВИСОЦЬКИЙ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?