Ніжинці перемогли на Хмельниччині футболістів із Славути

футбол11 – 12 червня цього року команда загальноосвітньої школи № 9 з міста Ніжина взяла участь у Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у віковій групі гравців 2001 – 2002 років народження.

Змагання відбулися у місті Славута Хмельницької області. Єдиним суперниками нашої команди були представники Хмельниччини: кияни до Славути не приїхали.

У зустрічі з командою «Успіх» з міста Славута ніжинці отримали впевнену перемоги з рахунком 3 – 0. Голи забили Дегтяр Євген, Пивовар Дмитро та Герасименко Тимофій.

Окрім того, Мазун Влад здобув перемогу у конкурсі «Удар на дальність» відправивши м’яч на 52 метри. А у конкурсі «Удар на точність» перемогу здобув Воронух Олександр.

Команда Ніжинської ЗОШ № 9 посіла І місце у Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у віковій групі гравців 2001 – 2002 років народження.

9 – 11 вересня цього року наші земляки візьмуть участь у шостому – фінальному – етапі Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у старшій віковій групі.

Вітаємо хлопців з перемогою та бажаємо їм подальших успіхів!

Чернігівська обласна федерація футболу

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?