Головний театр Чернігівщини запрошує на вистави у червні своїх глядачів

Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр. РЕПЕРТУАР на ЧЕРВЕНЬ 2017 року.  

23 червня 2017 р., 19.00

ВІЙ. Докудрама на 2 дії. (Прем'єра!)

Докудрама «Вій» – це креативне втілення режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим п’єси сучасного українського драматурга Наталі Ворожбит, яка вдало поєднує містичні гоголівські мотиви зі своїм авторським висловленням щодо національної ментальності сьогоднішніх українців.

Використавши фольклорну гоголівську фабулу, вона майстерно переносить сюжетні події твору у сьогочасну реальність. Двоє французів приїздять в Україну на гостини до своєї «інтернет-знайомої» Оксани і несподівано опиняються у вирі неймовірних подій, які почасти знаходяться за межею об’єктивного мислення, але торкаються потаємних духовних глибин, де приховані відповіді на сакральні питання: Чому так живемо?..

Який спадок залишаємо?.. Чи вміємо каятися, прощати і просити прощення… і не лише для своєї душі?.. Усі непередбачувані авторські ходи, несподівані режисерські рішення, цікаві акторські знахідки спрямовані на створення вражаючого, спонукаючого до роздумів, складного сценічного дійства.

28 червня, 19:00, 120 хв.

Квітка

До 25–річчя дипломатичних відносин США та України театр Костянтина Пінчука CLASSICAL GRAND BALLET представляє прем’єру—мюзикл  «КВІТКА», про  американську співачку українського походження  Квітку Цісик. Оперна та блюзова співачка, виконавиця українських народних й авторських  пісень, жінка була голосом найвідоміших компаній Америки. Пісня «Ти світло мого життя», яку вона виконала для одноіменного фільму, отримала у 1978 році «Оскар» і «Золотий глобус» у категорії «Краща пісня до фільму», а також  номінувалась на нагороду «Греммі» у категорії «Пісня року». Співачка зробила  великий  внесок у розвиток української  музики та популяризації  її за кордоном.
У постановці  прозвучать  найкращі композиції Квітки:
«Місто спить», «Верше мій, верше», «Журавлі», «Ой ходить сон», «Черемшина», оскароносна пісня «You lite up my life»,  а такою джазові хіти «Sing, sing», «Big Time».

Мюзикл «КВІТКА» — це естрадне шоу за участю зірок світового балету Джесіки Мезей,  Джона Сміта. Постановники  — Жанна Чепела та Бернар Мулен в проекті «КВіТКА» вперше використали синтез класичної  музики, джазових композицій та народних українських пісень.
Виконавиця головної ролі — Леся Задорожня, Лауреат міжнародних конкурсів: «Коломийка» (гран–прі), Січеславна 2011 (Гран–прі), Січеславна 2013 (краща жіноча роль у музичній виставі).
Продюсер вистави — Констянтин Пінчук, художній керівник театру  «Classic Grand Ballet». Театр, на протязі багатьох років, користується успіхом в країнах СНД, Європи та США.

У репертуарі можливі зміни. Слідкуйте на сайті www.teatr.cn.ua та у соцмережах https://www.facebook.com/ChernihivTheatre/ та https://vk.com/ChernihivTheatre

Контакти відділу з реклами та комерційної роботи театру:

Каса: (0462) 77 44 80 (11:00-19:00, окрім понеділка); рекл. -комерц.відділ: 675 280

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?