Головне територіальне управління юстиції у м.Києві відзвітувалося

17 січня у приміщенні креативного простору «INVERIA»за участі керівництва Головного територіального управління юстиції у місті Києві відбулась дискусія на тему «Сім кроків, які змінили життя киян у 2016 році».

За словами керівника Головного територіального управління юстиції у місті Києві Станіслава Куценка, 2016-ий рік для Міністерства юстиціїУкраїнивидався «врожайним на реформи». Зокрема, на базі столичного управління стартував онлайн-проект із вивчення англійської мови Lingva.Skills http://www.lingva.ua/. Міністр юстиції України Павло Петренко одним із перших підтримав цю ініціативу, а зараз – більше 40 органів влади, вчителі, учаcники АТО, внутрішньо переміщені особи (всього майже 2 млн користувачів) навчаються англійській он-лайн. Станіслав Куценко також зазначив, що за минулий рік київським управлінням юстиції було проведено 11 конкурсних комісій на 374 посади. Також зауважив на тому, що з моменту запуску пілотного проекту Мінюсту «Шлюб за добу» близько 1000 пар по місту Києву скористалися новою зручною послугою для отримання свідоцтва про шлюб.

Василяка Оксана Миколаївна, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у місті Києві у свою чергу зазначила, що одним із пріоритетних напрямків роботи юстиції є переведення послуг у онлайн-режим. Так, створення «Он-лайн будинку юстиції» — перш за все, це ініціатива спрямована на те, щоб забезпечити громадян сучасними і зручними послугами, які вони зможуть отримати в мережі Інтернет. За її словами, вже у грудні 2016 року, сайт online.minjust.gov.ua відвідало 235 860 інтернет-користувачів .

Доповідь С.І. Куценка була підкріплена відео-демонстрацією слайдів із статистичними даними по роботі всіх підрозділів. Виступили також всі керівники структурних підрозділів управління юстиції . Наприкінці заходу всі бажаючі мали змогу відкрито дати оцінку ефективності роботи управління юстиції.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?