Хлопці з Донецька заспівали українською про Діда Панаса. Відео

Хлопці з Донецька вже прижилися на Чернігівщині, до того ж займаються своєю улюбленою справою.

Їх творчий дует Steik стає все більш знаним на Чернігівській Сіверщині. Цьогоріч гурт став переможцем у жанрі акустичної музики на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Червона рута», фінал якого відбудеться у Чернівцях 2019 року.

А мешкають музиканти гурту «Стейк» Артем та Ілля Тихонови відтепер у Мені.

Нещодавно виданню «Сусіди» музиканти повідали про свої найближчі творчі плани — вони мріють записати свій перший пісенний альбом.

— Наша пісня «Дід Панас» сподобалася журі в Чернігові, – каже Артем Тихонов. – Цікаво, що ми дізналися про конкурс випадково і в останній день подали заявку на участь. Після цього гурт почали запрошувати на радіо, за плечима фестиваль бардівської пісні на Голубих озерах. Тепер хочемо записати свій перший студійний альбом. Це пісні українською мовою власного авторства.

Але для того, щоб альбом вийшов, потрібні чималі кошти. Артем з Іллею вже мають репертуар пісень для запису. Тож хлопці шукають небайдужих людей, які фінансово допомогли здійнисти їхню мрію. Кошти можна перераховувати на картку «ПриватБанку» 4149 4996 4222 1707, отримувач Артем Тихонов.

— Музика це наше життя, музику потрібно любити, – переконаний Артем Тихонов. – Цей рік дійсно був чудовим для нас. Ми побували з концертами у багатьох селах Менського району, також співали в Корюківці. Коли приїжджали вперше, публіка зазвичай зустрічала насторожено. А під закінчення виступу зал опладував і не хотів відпускати гурт зі сцени.

Фото susidy.city: Гурт Steik

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?