Хлопчик, який зник у Чернігові, знайшовся

Раніше ми повідомляли про те, що у Чернігові зник 12-річний хлопчик. 

30 серпня поліція знайшла хлопчика, який два дні тому вийшов з дому та зник. Для цього правоохоронцям довелося мобілізувати весь особовий склад Чернігівського міського відділу поліції.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Як відомо, Данилко Савченка 2005 року народження 28 серпня, вийшов з дому та зник. Шукали його весь особовий склад Чернігівського міського відділу поліції, підрозділи управління превентивної діяльності ГУНП та патрульна поліція.

Обстежувалися та прочісувалися паркові зони, зелені насадження та берег річки Стрижень, що протікає метрів за двісті від місця зникнення хлопчика.

Згорьовані мама і бабуся повідомили правоохоронцям, що хлопчик навчається у школі-інтернаті, дуже комунікабельний і допитливий, легко контактує з людьми, може запросто сісти до будь-кого автомобіля та попросити покатати його.

До пошуків долучилася місцева преса, яка поширювала інформацію та чернігівці, які ледь не кожної години дзвонили до поліції й розповідали, де вони бачили схожого за описом хлопчика. Утім, як виявилося сьогодні, увесь цей час він перебував в одній місцині.

Сьогодні опівдні наряд роти поліції особливого призначення в складі капітана поліції Володимира Пустовойта та старшого сержанта поліції Артема Вовка обстежували закинуту територію колишнього Чернігівського вищого авіаційного училища, як раптом до них із заростей вийшов хлопчик. На запитання поліцейських, як його звати, він відповів: Данило.

На місце знайдення дитини одразу ж прибули поліцейські сектору ювенальної превенції ГУНП, а також мама та бабуся хлопчика, які забрали його додому. Наразі вирішується питання щодо огляду його лікарями.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?