Гітлер -ІІ небезпечніший від свого двійника Гітлера-І

PutinКоли порівняти двох Гітлерів, то стає ясно, що Володимир Гітлер з Кремля куди небезпечніший від свого двійника Адольфа Гітлера.

Адольфа Гітлера жоден гебрей у світі не підтриував, а Володимира Гітлера – підтримують. Далеко не буду ходити, назву  одне прізвище – Дмитро Табачник.

Виходить, що запеклий антисеміт Гітлер-2, зумів заховати свій проімперський антисемітизм. А ховати було чого.

Гітлер-2 переховав  найзапеклішого антисеміта – генерала Деникина – з европейського цвинтаря на московське, ще й сам виступив на перепохованні, вихваляючи генерала з гебррейською кров’ю на руках.

Гебреї зрозуміли – хто такий Гітлер-2, і чого можна від нього  ждати. Але не всі. Знайшлися прихильники Гітлера-2. У самій Росії – зрозуміло: нема іншої ради. Здуріли москалі, і з ними якась частина гебреїв. Але не всі. Дехто твердо став на антигітлерівські рейки. Молодці! Інакше не скажеш. Бо мудрі і розбираються в людях. А розбиратися в людях, ой, як треба у сучасному світі.

Те саме й у світі. Більшість синів Ізраїлю зрозуміли підступність нового Гітлера і зайняли правильну – антимосковську – позицію. Але знову таки не всі. Дехто й далі підтримує проденикинського антисеміта у Кремлі. А обставини у світі – глянувши правді в очі – найкритичніші  за всю істрію людства.

Наділений підлітковим розумон ефрейтор з генеральським титулом разом із психічно-хворим маніяком з російської Держдуми, розмахує ядерною зброєю перед лицем спокійної та миролюбної Европи. Такого, дорогі панове, не було, відколи світ світом. Обставини екстра-екстра-ординарні: неандерталець з атомною бомбою!

Тут треба діяти, забувши про всі табу. А саме про таке. Гебреї не люблять, коли негебрей вмішується до гебрейських справ. Таке табу виробилося до нинішніх подій. Крізь призму нинішніх подій, я дозволю собі порушити це табу. Бо ідеться не лише про гебреїв чи негебреїв. Ідеться про долю світу, про долю людства.

Перед лицем неандертальця з атомною бомбою я закликаю всіх гебреїв у світі зайняти антигітлерівську – антимосковську – позицію.

Гебреї, всі, як один, станьте на оборону світової цивілізації!

Жодного гебрейського голосу агентурі московського ідіотизму у світі!

Жодного гебрейського голосу на підтримку Гітлера-2!

Гітлеру-2 долю Адольфа Гітлера!

Святослав КАРАВАНСЬКИЙ, Нью-Йорк, спеціально для sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?