«Герої не вмирають». Турнір з футзалу пам’яті бійців АТО — у Чернігові

Матері загиблих захисників України в зоні антитерористичної операції були запрошені на перший турнір з футзалу для учасників АТО, волонтерів членів їх сімей – «Герої не вмирають».

Перед початком змагань матері загиблих з громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» вручили капітанам команд різдвяні обереги – ангелів-охоронців. А футболісти матерям – пам’ятні вимпели з написом «Родині воїна. Герою, який віддав своє життя за українську землю».

Вимпели турніру одержали родини Євгена Бушніна, Андрія Іщенка, Дмитра Полегенька, Юрія Степанця, Дениса Чередниченка, Андрія Шанського.

До команд і матерів загиблих воїнів звернулися начальник головного управління головного управління Державної казначейської служби України в Чернігівській області Анатолій Літош, координатор Руху «Справедливість» у Чернігівській області Володимир Березинський, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.

Боротьба на турнірі була рівною, чесною і до кінця тримала глядачів у напрузі. Красномовний факт: доля першого місця вирішилася у другій серії пенальті.

Спочатку команди зіграли в групах по два тури, а потім у фінальній частині турніру розіграли місця з першого по шосте.

У матчі за 5-6 місце грали «ДНВЦ» – «Бахмач» 1:1 основний час. По пенальті 3:1.

«Справедливість» виграла у команди «Казначейство» з рахунком 2:1 і посіла 3 місце.

Переможцем стала команда волонтерів «Біатлон». Вона змагалася у фіналі з «Ураганом». Основний час 4:4. 4:3 по пенальті.

В складі «Біатлону» виступав прославлений біатлоніст Андрій Дериземля, який є одночасно і начальником міського управляння у справах сім'ї, молоді та спорту.

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та подарунками. Також нагородили кращих гравців в різних номінаціях. Детальніше на відео.

Під час нагородження учасників привітала також прославлена біатлоністка, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона передала вітання учасниками від голови Чернігівської адміністрації Валерія Куліча.

А представник організатора турніру «Герої не вмирають» – Руху «Справедливість» запевнив, що турнір буде традиційним.

Володимир Березинський

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?