Генпрокурор і голова СБУ — з приводу затримання Саакашвілі

У центрі Києва, де сьогодні, 5 грудня 2017 року, відбулося затримання лідера Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі, активісти почали будувати барикаду, передає кореспондент РБК-Україна. Так, активісти почали будувати барикаду і розбирати бруківку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронні органи не виключають, що діяльність екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі фінансували представники оточення екс-президента Віктора Януковича з території Російської Федерації (РФ).

«Генпрокуратура має бездоганні докази його можливої ​​причетності до злочинної діяльності. У тому числі не виключено, що фінансування організації Саакашвілі здійснювалося з території РФ, зокрема представниками злочинної організації Януковича, в першу чергу мова йде про олігарха Курченка», — заявляв радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

З приводу затримання Саакашвілі у Верховній Раді о 16:00 виступлять Генеральний прокурор України Юрій Луценко і голова СБУ Василь Грицак.

«Керівники фракцій під час перерви провели консультації. Після закінчення перерви А.Парубій надав слово голові фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко, яка повідомила, що керівники фракцій домовилися запросити на 16 годину сьогодні керівників правоохоронних органів для інформування народних депутатів щодо ситуації, яка зараз розгортається навколо колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі«, — йдеться в повідомленні на сайті ВР. Як зазначається, Парубій поставив на голосування пропозицію голів фракцій «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» про запрошення на пленарне засідання на 16 годину і заслуховування Луценка, Грицака і керівників правоохоронних органів. Таку пропозицію підтримали 216 нардепів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?