Геннадій Корбан сприятиме розвитку чернігівського спорту

_C7K6464Геннадій Корбан зустрівся з представниками спортивних клубів та організацій Чернігова. Тренери та спортсмени розповіли про свої досягнення та проблеми.

Пишатися чернігівцям є чим, навіть під час останніх «Європейських ігор» у Баку, зокрема. Відома стрільчиня Олена Костевич там здобула четверте місце. Головною перепоною на шляху до високих результатів спортсмени вважають низький рівень фінансування, або взагалі повний брак коштів.

Раніше Геннадій Корбан вже підтримував чернігівських боксерок – дівчата привезли додому з Тайбею половину українського комплекту нагород.  Тому присутніх на зустрічі, насамперед, цікавило бачення Геннадія Корбана щодо подальшого розвитку спорту. Кандидат не приховує – спорт та спортсменів він підтримує давно. І не лише в Чернігові. Адже це обличчя держави, її престиж, і її найкраща реклама на світових аренах.

 - У нашій партії є програма підтримки багатьох видів спорту. Ми хочемо і будемо допомагати, єдина умова, яку ми ставимо — при всіх дорослих видах спорту повинні бути дитячі та юнацькі секції. Тому що це дуже важливо, щоб діти займалися спортом. Бо тут йдеться не про престиж країн, а про здоров‘я дитини, її фізичний розвиток і майбутні здорові покоління. Їх потрібно масово залучати до спортивних секцій. Спорт повинен розвиватися за підтримки держави, але її участь певним чином воно має бути обмеженою. В ідеалі я це бачу як державно-приватне партнерство. З часом спорт з аматорського перетворюється на професійний. Люди заробляють гроші, відтак, потрібні і спонсори. Повинні бути програми, щоб залучати рекламу і отримувати додаткове фінансування. Це нормально. Це ринкова економіка. Адже на державу тут надії немає.

Геннадій Корбан — за систематичну роботу у розвитку українського і чернігівського спорту, за партнерство. Бо лише спільними зусиллями можливо вивести Україну на п‘єдестал будь-яких спортивних першостей.

_C7K6464 _C7K6472 _C7K6476 _C7K6478 _C7K6486 _C7K6491 _C7K6493 _C7K6496 _C7K6500 _C7K6501 _C7K6512 _C7K6520 _C7K6534 _C7K6537

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?