Газета «Світ-інфо» – про Харківські угоди зради й уроки історії

Вийшов 192-й номер обласної газети «Світ-інфо», яку видає в Чернігові її засновник і редактор журналіст Петро Антоненко. 11 лютого газеті виповнюється 9 років.

Стаття редактора «Правосуддя і кривосуддя» складається з двох частин. В першій «Харківські угоди зради» мова про ганебну так звану «ратифікацію» в нашому парламенті Харківських угод 2010 року, які стали прелюдією захоплення Криму Росією і війни на Донбасі. Друга частина «Суд заборонив відзначати дати, вже …відзначені торік» – про дивне рішення суду, яким заборонялося відзначати річниці видатних діячів України.

Привертають увагу також публікації «Контррозвідка попереджала про загрози з боку Росії задовго до агресії», а також «Росія-агресор і далі в трійці головних торгових партнерів України».

Розвінчання тоталітарного комуністичного режиму СРСР – тема публікацій «Комунізм – це алкоголізм» та «Жерти нема чого і свято в голову не лізе».

5-й рік триває просвітницький проєкт «Батурин – гетьманська столиця» газети і Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця». У газеті вже надруковано близько 200 публікацій наукових співробітників заповідника, в номері – їх чергові статті. Також цікаві краєзнавчі статті відомих журналістів Сергія Павленка, Володимира Сапона, краєзнавця Валерія Помаза.

У номері також – літературна сторінка, події в області, Україні і світі, спорт, гумор, у світі цікавого.

Газету можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9). Почитати газету в електронному форматі можна на її сайті. Тут розміщені всі номери газети за роки її виходу. Адреса сайту: http://svit11.wordpress.com

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на 2021 рік. Її ведуть всі поштові відділення і листоноші області.

Почитати газету можна тут: Світ-інфо,№192

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?