Форум Спілки фахівців з нерухомого майна України пройшов у Чернігові. Відео

На початку вересня до Чернігова з’їхалися з різних регіонів України фахівці з нерухомості, аби не лише обговорити проблеми, які виникають у їхній діяльності, а й взяти участь у триденному форумі «Разом до успіху!».

Такий бізнес-фест проводився у місті над Десною вперше і приурочений, як вже помітно з назви заходів, до Дня підприємця в Чернігові.

Звісно, практика ріелторських послуг неодмінно пов’язана з бізнесом, тож  і акценти на форумі здебільшого зосереджувалися на таких питаннях, як зробити ринок нерухомості більш цивілізованим, а послуги ріелторів — більш якісними, аби клієнти почувалися захищеними, а всі угоди були безпечними, з мінімальними ризиками.

До участі у заходах були запрошені не лише провідні експерти в сфері нерухомості – представники Спілки фахівців з нерухомого майна України з різних регіонів, а й, безумовно, фахівці з Чернігова: ріелтори та нотаріуси.

Розширене відео:

 

Окрім фахової дискусії щодо проблемних питань нормативного врегулювання діяльності ріелторів, учасники форуму взяли участь у заходах, які відбулися у Чернігові з метою популяризації товарів та послуг місцевих виробників і підприємців, надання їм можливості презентувати себе…

Учасники Всеукраїнського форуму, що проходив у Чернігові, відзначили, що в даний час ринок нерухомості не дуже розвивається. Цьому сприяють кілька чинників. А тому, на думку експертів, проведення подібних форумів вкрай важливо.

А взагалі, під час форуму фахівці обговорили кілька суттєвих проблем, які так чи інакше зачіпають і звичайного споживача ріелторських послуг, а не тільки бізнесменів. На таку діяльність впливає декілька важливих факторів, а це законодавча база, яка регулює діяльність ріелторів в Україні, професійне навчання майбутніх фахівців тощо. А тому експерти доволі детально акцентували увагу на необхідності прийняття відповідного Закону та ліцензування послуг на ринку нерухомості, що без сумніву впливає на підвищення авторитету й престижності професії ріелторів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?