Фальсифіковану горілку виробляли на Чернігівщині

На Чернігівщині перекрито канал постачання спирту для виробництва фальсифікованої горілки.

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно із працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокуратури області проводяться цілеспрямовані заходи, направлені на вилучення з обігу небезпечного для життя людей алкогольного сурогату.

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що днями припинено діяльність чергового каналу постачання спирту для виробництва фальсифікованої горілки. Цього разу в автомобілі, яким користувались ділки, виявлено 2300 літрів спирту, який міг бути використаний у якості сировини для незаконного виготовлення алкогольної продукції.

Крім цього, в ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції, співробітниками податкової міліції встановлений мешканець обласного центру, який на власному автомобілі здійснював постачання незаконно виготовленої алкогольної продукції від виробника до роздрібного реалізатора.

Внаслідок обшуків, проведених у транспортному засобі та житловому будинку ділка, з незаконного обігу вилучено 590 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв та 130 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та з маркуванням «duty free». Транспортні засоби, якими користувались ділки, вилучено.

Загальна вартість вилученого перевищує 1,5 млн грн.

Наразі слідство триває, проводяться заходи, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Світлана Стрижак

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?