Електричний стовп впав на крановщика

На Чернігівщині стався нещасний випадок, в розслідуванні якого беруть участь страхові експерти з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування області.

13.04.2021 року під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт автомобільний кран КС-55712, що належить ТОВ «Спецтранс логістик» (смт Седнів, Чернігівський район), втратив рівновагу та почав падати, зачепивши бетонну опору електропередачі. Рятуючись, машиніст вистрибнув із кабіни крану та був смертельно травмований падаючою опорою. Попередня версія про причини настання даного нещасного випадку — порушення вимог безпеки під час експлуатації вантажопідйомних кранів, а детально причини та винні особи будуть встановлені в ході проведення розслідування.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області нагадує, що дотримання правил охорони праці роботодавцями і працівниками — єдиний шлях збереження життя і здоров’я працюючих на виробництві людей.

Микола Манжула,

начальник відділу профілактики страхових випадків – головний страховий експерт з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?