Єдиний в світі Театр КВН їде до Чернігова

17-18_Poster_A2-Final_Pr - копияГарячі вихідні від «Укропа» тривають. Цієї суботи та неділі на чернігівців та гостей міста чекає гумористичний вікенд у компанії відомих команд КВН. І все це під соусом чудової музики, динамічних колективів та цікавих конкурсів. 

Отож, у суботу 17 липня о 19-й годині стартує ціле КВН-кабаре «Веселый песец». Його презентує глядачам єдиний в світі Театр КВНу ДДУ (Дніпропетровського державного університету), двічі фіналіст Вищої Ліги КВН, володар «Золотого» та «Срібного» Ківінів, Кубку Президента України.  Що-що, а жартувати КВНщики вміють — вже понад 20 років колектив дарує публіці світлі емоції, радість та посмішку. Девіз вечора — тільки інтелігентний гумор та доброзичлива атмосфера. А розбавить свято гумору вокальні номери відомого дніпропетровського колективу, який працює у жанрі поп-класика — тріо «S-Klass».

17-18_Poster_A2-Final_PrВ неділю 18 липня о 19 годині вечора в Чернігові за підтримки кандидата у народні депутати Геннадія Корбана відкриється Фестиваль гумору «Посмішки на Десні». Його учасники — кращі КВН-команди України — зі Львова, Чернігова, Києва, Кременчука, Дніпропетровська та Кривого Рогу.

Усі ці події чекають на вас у Місті майбутнього — на сцені біля набережної Стрижня біля РАЦСу. Приходьте, не пропустіть найцікавіше!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?