Є шанс для кожного, хто духом молодий

шанс26 вересня у місті Прилуки на Чернігівщині в рамках Воздвиженського ярмарку відбудеться щорічний Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс естрадних шоу-номерів “Твій шанс”.
Мета фестивалю — розвиток і підтримка виконавців сучасного естрадного мистецтва, духовного, естетичного виховання дітей та молоді, формування естетичних смаків та уподобань, активізація та зростання виконавської майстерності колективів різних сучасних жанрів.
Конкурсні виступи розпочнуться на Центральній площі міста о 13:00, а вже з 19:00 розпочнеться онлайн голосування. Переможці 1, 2, та 3-ї премії будуть визначатися на інтернет-ресурсах фестивалю https://vk.com/prkfest,https://www.facebook.com/groups/prkfest.
шансЗгідно із Положенням фестивалю, до визначеної кількості голосів додаються висновки членів журі, кожен з яких відповідає 10 голосам і може бути відданий одноразово за кожну номінацію.
Слід зазначити, що завданням фестивалю є популяризація сучасного естрадного мистецтва в напрямках хореографії, вокалу, стендап-шоу та оригінального жанру, а також створення святкового настрою серед гостей та учасників Возвдвиженського ярмарку у місті Прилуки.
Детальніша інформація за телефонами: 
(063) 203-55-99, (095) 527-13-31, (067) 220-15-83 

Джерело

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?