Диверсія на Смолинському торфозаводі!

Третій тиждень поспіль на «Смолинському тофрозаводі» філії ДП «Чернігівторф» збої у виробництві. Виходить із ладу масивний прес, який виробляє торфобрикет.

Причина цього – постійні перепади струму, чого раніше за всі роки існування заводу не було. В результаті збоїв у виробництві на «Смолинському торфозаводі» утворилися кілометрові черги за продукцією з різних куточків Чернігівщини та України. Підприємство несе мільйонні збитки від простою та витрат на ремонт технічної бази.

На думку керівництва заводу, перепади струму спрямовані на підрив економіки заводу і є прямою диверсією проти державного підприємства, яке є складовою енергетичної безпеки краю.

Дирекція «Смолинського торфозаводу» закликає керівництво ПАТ «Чернігівобленерго» та Чернігівську ОДА вжити невідкладних заходів з відновлення роботи заводу та усунення подальших перешкод. У ращзі, якщо заходів не буде вжито, працівники підприємства будуть вдаватися до «рішучих дій». Про це повідомило керівництво Смолинського торфозаводу філії ДП «Чернігівторф».


Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?