Два дні на державній посаді і вже скандал не на жарт

25 травня 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення голови Городнянської районної державної адміністрації Чернігівської області. Ним став Денис Камко, який раніше працював у юридичному відділі Городнянської міськради.

Пройшло два дні і вже розгорівся навколо цієї особи серйозний скандал.

У соцмережі і, зокрема, Фейсбук розмістили знімок з особистого аккаунту Дениса Камка, де він хизується біля пораненого ним вовка. Беззахисна тварина намагається, як видно з фото, встати на лапи, але знесилена і під контролем «мисливця».

Слів у своїх коментарях до цього поста читачі не шкодують. Ще б пак! Адже вражає не тільки жорстокість і отримане задоволення посадовця від страждань тяжко пораненої тварини, а й те, що Камко розмістив своє фото... «Вконтакте» — забороненій в Україні соцмережі.

Такі факти, безумовно, перекреслюють сподівання і намагання голови Чернігівської облдержадміністрації Андрія Прокопенка показати себе як представника незаплямованої команди... Можна 100 позитивних відеосюжетів відзняти і показати, але такий ось собі ганебний факт, як сталося з підлеглим Андрія Прокопенка, нівелює весь образ позитивних представників «нової» генерації, чи правильніше буде — дегенерації.

Доповнення від 28.05.20 р.:

Андрій Прокопенко, голова Чернігівської облдержадміністрації, 27 травня офіційно представив Дениса Камка на посаді голови Городнянської райдержадміністрації. «Денис Миколайович має значний досвід роботи в органах влади Городнянського району. Бажаю Денису Миколайовичу успіхів!» – зазначив Прокопенко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?