Додатковий набір до патрульної поліції стартував у Чернігові

З нагоди оголошення набору начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін та начальник управління патрульної поліції у місті Чернігові Олександр Леонов провели спільний брифінг для журналістів.

12 червня на території Управління патрульної поліції в рамках брифінгу з нагоди додаткового набору до патрульної поліції представники засобів масової інформації зустрілися з начальником ГУНП в Чернігівській області Едуардом Альохіним та начальником Управління патрульної поліції у місті Чернігові Олександром Леоновим.

Додатковий набір пов'язаний із розширенням зони відповідальності та зони обслуговування патрульної поліції, зокрема, й запуском дорожньої поліції, яка працюватиме на міжнародних Московській та Гомельській трасах. Кандидати на службу пройдуть такі ж самі етапи відбору, як і їх колеги два роки тому. Навчатимуться вони в Чернігові упродовж трьох місяців.

Їздитимуть нові патрульні на гібридних автомобілях «Mitsubishi Outlander», які Україна закупила за гроші Кіотського протоколу.

Едуард Альохін зауважив, що Головне управління Національної поліції вже отримало 18 «Аутлендерів», зараз вони проходять стадію оформлення, після чого будуть виходити на патрулювання сільської місцевості.

У свою чергу начальник Управління патрульної поліції у місті Чернігові Олександр Леонов розповів журналістам про деякі важливі аспекти нинішнього набору. Зокрема, прийом заяв від кандидатів триватиме з 12 червня до 1 липня, а конкурсний відбір кандидатів відбуватиметься з 12 червня до 12 вересня.

Кандидати на службу мають власноруч заповнити електронну анкету на офіційному сайті Департаменту патрульної поліції:

Олександр Леонов підкреслив, що анкети будуть лише електронними. Центру прийому документів, як це було під час попереднього набору, не буде. Весь процес відбору кандидатів автоматизований.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 20 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії В, готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

В разі виникнення питань кандидатам пропонується телефонувати на «гарячу лінію» – (093) 587 99 35.

Борис КОНОВЧЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?