Добровольці Чернігівщини звернулися до Президента України!

Відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського від Всеукраїнського «Об’єднання добровольців» в Чернігівській області.

Шановний пане Президенте!
Звертаємося до вас з занепокоєнням та попередженням, щодо ситуації, яка склалася навколо кандидата на висування від вашої партії по м. Чернігову. Мова йде про Олега Семінського.

Невідомо, хто і як його привів до вашої команди і за які здобутки він може представляти Чернігів від вашого імені. Але саме Ви будете нести відповідальність за нього і саме Ви втрачатимете авторитет в очах чернігівців, якщо ця людина буде йти від вашої партії.

Ви говорите про відкритість, про «країну в мобільному» і люди Вам вірять. Та те, що відбувається з відкритістю по висуванню кандидатів, які спливають, свідчить про зворотні принципи, якими користуються ті, кому Ви довірили вести процеси заради інтересів держави.

Нам стало відомо з публікацій в ЗМІ про те, що по Чернігівському 205 виборчому округу від «Слуги народу» буде йти Олег Семінський. Ця інформація повністю співпала після бесіди з представниками Вашої команди в Чернігові. Вони висловлюють своє обурення, але вдіяти нічого не можуть, через кулуарні висування кандидатів.

Об’єднання добровольців в даному випадку не буде стояти осторонь і розводити руками. Ми завжди займали принципову позицію в очищені влади і добивалися звільнення корумпованих посадовців Порошенка.

В даному випадку Олег Семінський для нас і в сприйнятті більшості населення Чернігова, є саме таким фігурантом корумпованої влади, яку Ви прагнете демонтувати.

Якщо Вам не відомо, то саме Семінський за всебічної підтримки колишнього голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча прихопив родовище кварцового піску в Чернігівській області під кіпрські офшори.

Саме Семінський приймав участь в оборудках з природнім газом за схемами Курченка.

Саме Семінський був фігурантом тіньових схем в Нафтогазвидобуванні.

То ж пане Президенте — у Вас ще є вибір! Чи Ви насправді буде очищувати владу і країну від корупції та корупціонерів, чи обставитеся корупціонерами і потонете в їх схемах та бруді?

Ми ж зі свого боку запевняємо Вас, що в разі висунення Семінського по Чернігову, прикладемо всіх зусиль, щоб він не потрапив до Верховної Ради і не ганьбив в ній Чернігів та всю країну.

Всеукраїнське «Об’єднання добровольців» в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?