До уваги підприємств, що спеціалізуються на встановленні лічильників води

Комунальне підприємство «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, на виконання «Програми встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017—2020 роки» затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 28 лютого 2017 року №16/VІІ-8, планує проведення закупівлі робіт із встановлення квартирних приладів обліку холодної та гарячої води шляхом процедури відкритих електронних торгів.

Орієнтовні обсяги встановлення приладів – 4000 шт. Територія встановлення – квартири багатоквартирних будинків міста Чернігова. Терміни виконання Програми на 2017 рік – друге півріччя поточного року.

Основні вимоги до потенційних учасників торгів:

* Наявність відповідного обладнання та матеріально технічної бази;

* Кваліфікований персонал для проведення відповідних робіт;

* Наявність досвіду у виконанні робіт.

Більш детальна інформація буде оприлюднена під час проведення відкритих торгів в електронній системі Prozorro. Телефон для довідок (0462) 604-437.

Перелік документів для участі у «Програмі встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017—2020 роки».

Для безкоштовного встановлення лічильників по «Програмі встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017—2020 роки», * особисто власником квартири до абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» подається заява встановленого зразку з пакетом документів та їх копій:

1. Паспорт

2. Ідентифікаційний код

3. Свідоцтво на право власності

4. Довідка про склад сім’ї з ЖЕД

Також інформуємо, що на офіційному сайті КП «Чернігівводоканал» працює розділ з інформацією по «Програмі встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017—2020 роки». Вся інформація щодо виконання Програми Чернігівської міської ради оперативно оприлюднюється за адресою https://water.cn.ua/meters-program.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?