До уваги громадян, які звернулися за субсидіями

Телефон ДПІДержавна податкова інспекція м. Чернігові інформує громадян про те, що Державною фіскальною службою України запроваджено новий електронний сервіс —  «Інформування громадян про результати обробки файлів — запитів щодо доходів фізичних осіб, які звернулися за призначенням житлових субсидій, що надходять від підрозділів соціального захисту населення».

За допомогою сервісу громадяни та працівники органів соціального захисту населення, вказавши реєстраційні дані фізичної особи (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорту), можуть в телефонному режимі отримати від Інформаційно — довідкового департаменту ДФС інформацію про результати обробки файлів — запитів підрозділів соціального захисту населення щодо доходів фізичних осіб, які звернулися за призначенням субсидій.

Якщо за результатами пошуку не знайдено жодного запису, здійснюється пошук за прізвищем, ім’ям, по батькові фізичної особи та як додатковий реквізит для пошуку застосовується номер області, в якій особа подала документи на отримання субсидій.

Скористатися сервісом можна, звернувшись за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Сектор комунікацій ДПІ у  м. Чернігові

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?