«…До правди незалежного життя»: про того, хто свідомо став на муку

5 квітня 2018 р. у приміщенні Чернігівської обласної універсальної бібліотеки ім. В.Г. Короленка презентуватиметься нова книга «... До правди незалежного життя». До неї увійшли майже всі знайдені твори талановитого українського поета, дисидента-одинака, уродженця села Кучинівки Сновської громади Леоніда Тереховича.

Всього – 436 віршів, написані автором у різні періоди життя, починаючи зі шкільної лави до останніх років. Це зразки любовної та громадської лірики, гостра політична сатира, що дозволяє збагнути реалії радянської та ранньої пострадянської доби, а також перестороги для нащадків.

Укладачі збірки – Вікторія Солонікова та Інна Аліференко (бібліотека ім. В.Г. Короленка), видавець – Сіверський центр післядипломної освіти, друк – видавничо-поліграфічний комплекс «Десна». Книга видана коштами обласного бюджету в рамках «Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 рр.».

До участі запрошуються працівники бібліотек, закладів культури та освіти, представники громадськості, журналісти, краєзнавці, науковці, а також всі, хто цікавиться українською літературою, постатями митців та громадських діячів Чернігівщини зокрема. 

Що? Презентація книги Леоніда Тереховича «... До правди незалежного життя».

Де? Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка (просп. Миру, 41, ІІ поверх, читальна зала.

Коли? 5 квітня 2018 р., початок о 15.00 год. 

За додатковою інформацією звертатися: тел. (0462) 67-69-16

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?