До Чернігова завітав Посол Королівства Бельгія в Україні – Алекс Ленартс

Вперше за свою каденцію до Чернігова завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс.

Як проінформувало телевізійне агенство «Новий Чернігів», він прибув до міста над Десною з власної ініціативи, ще у понеділок, тому мав трохи часу щоб оглянути головні туристичні принади і скласти своє перше враження про Чернігів.

— Як тільки я прибув вчора до Чернігова, у місті припинився дощ. Мабуть, це знак. Я мав можливість відвідати Вал, і там просто чудово. Ваше місто не тільки динамічно розвивається, а й має давню історію. Звісно, мені цікаво з’ясувати, яку співпрацю ми можемо налагодити. Ми знаємо про пивзавод, але інші сфери також цікаві, – розповідає Алекс Ленартс.

Пряма мова:

До Чернігова завітав Посол Королівства Бельгія в Україні – Алекс Ленартс

До Чернігова завітав Посол Королівства Бельгія в Україні – Алекс ЛенартсВперше за свою каденцію до Чернігова завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс. Він прибув до нашого міста з власної ініціативи, ще у понеділок, тому мав трохи часу щоб оглянути головні туристичні принади і скласти своє перше враження про Чернігів.“Як тільки я прибув вчора до Чернігова, у місті припинився дощ. Мабуть, це знак. Я мав можливість відвідати Вал, і там просто чудово. Ваше місто не тільки динамічно розвивається, а й має давню історію. Звісно, мені цікаво з’ясувати, яку співпрацю ми можемо налагодити. Ми знаємо про пивзавод, але інші сфери також цікаві ” – розповідає Алекс Ленартс.

Опубліковано Новий Чернігів Вівторок, 11 серпня 2020 р.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?