Для чернігівців рейтинг кандидатів у мери став несподіванкою

Філія «Суспільне.Чернігів» Національної суспільної телерадіокомпанії України оприлюднило результати громадської думки що рейтингу кандидатів у мери Чернігова. Ось що показало громадське опитування.

Новий зріз чернігівців показав несподівані результати уподобань виборців серед кандидатів на посаду Чернігівського міського голови.

Так, телекомпанія провела опитування серед своїх передплатників в телеграм-каналі щодо того, за кого вони планують проголосувати на виборах мера міста 25 жовтня.

За результатами відповідей більше трьох тисяч респондентів лідирує народний депутат від партії «За майбутнє» Антон Поляков — 39% підтримки, а вже за ним йде діючий мер Чернігова Владислав Атрошенко — 25%.

Трійку з істотним відривом закриває кандидат від ОПЗЖ Вадим Антошин з результатом в 5%.

«Слуга народу» Юрій Тарасовець, Марина Рейко від Європейської солідарності та Олександр Соколов від політичної партії «Наш край» отримали по 4%.

Таким чином простий зріз громадської думки показав, що шанси нинішнього місьського голови  Атрошенка на перемогу в першому турі не зумовлені конкретними якимись чинниками, а отже тут можливі несподівані повороти з виходом у другий тур «темної конячки» в особі нардепа Антона Полякова.

Цікаво, що 17% респондентів на даний момент не визначилися з вибором свого кандидата, тому основні передвиборчі зусилля всі учасники гонки зосередять саме на боротьбі за цих виборців.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?