Дівчина вбила двох людей і своє життя згубила

Колегією суддів Деснянського районного суду м. Чернігова 21 жовтня 2019 року ухвалено вирок, яким 23-річну дівчину засуджено за подвійне вбивство.

Про це повідомили в прокуратурі Чернігівської області.

Сталася подія торік в ніч на 27 квітня у м. Чернігові на вулиці Мезенцева. Тоді в одній із багатоповерхівок знайшли тіла подружжя. Племінницю загиблого, яка проживала із ним та його дружиною, затримали за підозрою у вчиненні подвійного вбивства.

Згідно даних досудового розслідування, обвинувачена, знаходячись за місцем проживання, здійснювала прибирання, в ході якого вживала алкогольні напої. Увечері, коли додому повернулися її дядько з тіткою, у них виник конфлікт. У подальшому, обвинувачена завдала численні ножові порання спочатку своєму дядькові, а потім тітці.

Відповідно до висновків судово-медичних експертиз потерпілій заподіяно не менше 38 ножових ударів, потерпілому – не менше 33. Обидва померли від крововтрати.

У ході тривалого судового розгляду прокурором надані докази, які безпосередньо досліджено судом. Колегія суддів визнала їх належними та допустимими, а також такими, що узгоджуються між собою і підтверджують вчинення особою інкримінованого злочину.

Відтак, прокурорами, які у ході судового розгляду займали послідовну позицію, доведено вину обвинуваченої.

Прокурор у судових дебатах орієнтував суд на призначення дівчині покарання у межах санкції п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України. Таке покарання запропоноване прокурором з огляду на обтяжуючі покарання обставини, а саме, вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння та стосовно осіб, з якими обвинувачена перебувала у сімейних відносинах.

Судом винній призначено покарання у виді довічного позбавлення волі. Раніше застосований до обвинуваченої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено в силі до набрання судовим рішенням законної сили.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?