Дівчата з Ічні, що на Чернігівщині, підкорили Тайвань

Берег 119 червня у Чернігові привітали дівчат-боксерів з перемогою. 

Наприкінці травня у Тайванському місті Тайбей проходив чемпіонат світу з боксу серед дівчат-юніорок за участю 450 спортсменів із 45 країн світу. Збірна України була представлена 13 спортсменками у 13 вагових категоріях, чотири з яких – вихованці спортивного клубу «Берег» з районного містечка Ічня, що на Чернігівщині.

Під час змагань дівчата з Ічнянського спортивного клубу «Берег» завоювали для України дві срібні та одну бронзову медаль.

S1320021
Для збільшення клацніть на фото

19 червня спортсменок привітав із перемогою голова обласної ради Микола Зверєв. «Ви наша сила, гордість і світле майбутнє не лише області, а й всієї України», − наголосив очільник облради.

Тренер-викладач з боксу спортивного клубу «Берег» Олег Кравець зазначив, що шлях до перемоги проходив через етапи інтенсивних тренувань та кількох змагань, а це й участь як в обласних, так і суперництвах всеукраїнського рівня.

S1320024
Для збільшення клацніть на фото

У лютому цього року дівчата на чемпіонаті України з боксу, що відбувся у Чернівцях, вибороли для своєї команди чотири золотих, по одній срібній і бронзовій медалях. А по «золотих» нагородах зайняли третє командне місце.

Тренер Олег Кравець зауважив, що боксерська команда не досягла би успіху, якби не всебічна підтримка депутата обласної ради, голови правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», заслуженого працівника промисловості України Віктора Кияновського.

S1320032Сам Віктор Кияновський зазначив, що хоча довелося вкласти чимало як матеріально-фінансових засобів/коштів, так і фізично-моральних сил. «Але я аніскільки не шкодую, — підкреслив мудрий керівник,  - бо головне — це здоров`я дітей, а отже і майбутніх поколінь української нації».


Дівчата-боксери зі своїм тренером та меценатом
Дівчата-боксери зі своїм тренером та меценатом

Сергій ВІТЕР, спеціально для видання «Суспільний кореспондент»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?