Дезінформація від «Полиции Украины»!

У мережі Інтернет недолугі виконавці розповсюджують неправдиву інформацію про начебто зафіксований факт підкупу виборців в одному з офісів чернігівського осередку політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Фейк, який викладають у Фейсбук-спільноті з гучною назвою «Полиция Украины», підписують: «В Чернигове накрыли офис, в котором подкупали голоса...» На відео, що супроводжує текст, показують поліцейських, блокноти з символікою партії, списки з прізвищами та цифрами, коробку з грошима. При цьому інтернет-зловмисники грубо «прокололися», так як на коробці чітко видно напис: «Черкаси».

До того ж, спільнота зареєстрована та адмініструється з міста Кропивницький.

Цікаво, що дане відео було зняте в Черкасах ще до першого туру виборів і розміщене в черкаських ЗМІ. Згодом з’явилося спростування цих черкаських подій. Перевірка інформації з різних боків підтверджує – у матеріалах ішлося саме про Черкаси.

У зв’язку з чим виникає запитання: з якою метою розповсюджують дезінформацію? Хтось у такий брудний спосіб бореться з політичними опонентами? Чи хтось робить собі кар’єру, ганьбою заробляє зірочки на погони? Поки що ці запитання залишаються без відповідей.

Марина Левченко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?