«Десна» поступилася чемпіону

14 березня матч вісімнадцятого туру Чемпіонату України у вищій лізі, футболісти «Десни» провели на виїзді у Києві на НСК «Олімпійський» проти Чемпіона України донецького «Шахтаря».

З початку першого тайму обидві команди демонстрували рівну гру, обережно атакували і впевнено діяли в захисті. На 30-й хвилині захисник «Десни» Максим Імереков у власному штрафному майданчику порушив правила проти гравця «Шахтаря» Сергія Кривцова, і арбітр матчу Ігор Пасхал після перегляду відеоповтору призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар упевнено реалізував бразильський півзахисник «гірників» Тете.

В другому таймі ініціативу захопили чернігівці, застосовуючи пресинг та інтенсивний відбір м'яча. Натомість донеччани проводили небезпечні контратаки. Одна з яких за п'ятнадцять хвилин до закінчення матчу завершилася взяттям воріт «сіверян» — ізраїльський гравець «Шахтаря» Манор Соломон, подвоїв рахунок.

Не встигли чернігівські футболісти оговтатися від пропущеного м'яча, як «гірники» забили третій — Манор Соломон завершив стрімку контратаку господарів поля.

Наприкінці матчу на 80-й хвилині гравець «Шахтаря» Тете зробив рахунок розгромним, забивши четвертий гол.

Отже, незважаючи на поразку від донецького «Шахтаря» з рахунком 4:0, «Десна» продовжує перебувати на четвертій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар», третє – луганська «Зоря».

20 березня в домашньому матчі дев’ятнадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» прийматимуть СК «Дніпро-1».

Результати матчів 18 туру:

«Шахтар» (Донецьк) — «Десна» (Чернігів) 4:0.

«Ворскла» (Полтава) — СК «Дніпро-1» 0:1. ФК «Маріуполь» — «Колос» (Ковалівка) 1:4.

ФК «Минай» — «Інгулець» (Петрове) 0:1. «Зоря» (Луганськ) — «Динамо» (Київ) 0:2.

ФК «Олександрія» — «Олімпік» (Донецьк) 2:0. ФК «Львів» — «Рух» (Львів) перенесено.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?