«Десна» поступилася аутсайдеру з вищого дивізіону

22 листопада в десятому турі Прем’єр-ліги, футболісти чернігівської «Десни» приймали аутсайдера вищого дивізіону — ФК «Львів». Матч проходив на стадіоні ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів» (стадіон імені Ю.О. Гагаріна).

Слід зазначити, що після нічиєї з ФК «Олександрія» (2:2) та перемоги над ФК «Минай» (1:0) в попередніх турах, «Десна» перебувала на четвертій сходинці у турнірній таблиці.

З перших хвилин матчу чернігівці заволоділи територіальною та ігровою перевагою, проводячи небезпечні атаки на ворота гостей. Але на 22-й хвилині матчу рахунок відкрили львів'яни, здійснивши швидку контратаку. Капітан львівської команди – бразилець Рафаель Сабіно виконав передачу в штрафний майданчик «Десни» на Максима Грисьо, який і спрямував м’яч у ворота Євгена Паста.

У другому таймі «сіверяни» володіли тотальною перевагою, раз за разом створюючи небезпечні моменти, але забити гол у ворота львів’ян їм не вдавалося. Можливо, банально не щастило, а можливо, не вистачало майстерності при виконанні завершального удару. Майже всю другу половину гри львівські футболісти провели в обороні і втримали мінімальну перевагу.

Отже, не зважаючи на поразку у матчі з ФК «Львів» з рахунком 0:1, «Десна» продовжує перебувати на четвертій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар», замикає чільну трійку полтавська «Ворскла».

Матч одинадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» проведуть 29 листопада на виїзді проти ковалівського «Колоса».

Результати матчів 10 туру:

«Десна» (Чернігів) – ФК «Львів» 0:1.

ФК «Минай» — СК «Дніпро-1» 3:2.

«Рух» (Львів) — ФК «Маріуполь» 0:0.

«Шахтар» (Донецьк) — ФК «Олександрія» 1:1.

«Інгулець» (Петрове) – «Динамо» (Київ) 0:2.

«Ворскла» (Полтава) – «Колос» (Ковалівка) 3:0.

«Олімпік» (Донецьк) — «Зоря» (Луганськ) перенесено

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?