Державна фіскальна служба обрала голову Громадської ради ДФС

Фіскальна службаГромадську раду при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області очолив Сергій Калашник

 

26 березня в Головному управлінні ДФС у Чернігівський області відбулося засідання  Громадської ради. Це перше засідання після  установчих зборів, тому на розгляд були винесені першочергові питання щодо забезпечення подальшої роботи цього дорадчого органу. Серед питань порядку денного – схвалення Положення про Громадську раду, обрання голови, заступника та секретаря, про роботу комітетів тощо.

До речі, брати участь в роботі Громадської ради при ДФС у Чернігівській області виявили бажання 95 інститутів громадянського суспільства.

Робоча група у складі 17 чоловік розробила Положення, яким дорадчий орган має керуватися у своїй роботі. З доповненнями та поправками це Положення схвалено і буде передано на погодження державному органу.

Рейтинговим голосуванням головою Громадської ради обрано Сергія Калашника, представника Всеукраїнської громадської організації «Спілка Громадських Організацій України «Народна рада», заступником голови — Андрія Глабу, керівника Чернігівського міського громадського об’єднання «За Чернігів».

З метою ефективної роботи Громадської ради планується  створити  фахові комітети. Протягом десяти днів члени ради мають внести пропозиції щодо бажання працювати  в комітетах.

Голова Громадської ради Сергій Калашник висловив сподівання, що дорадчий орган працюватиме плідно і конструктивно, а також сприятиме зміцненню партнерських стосунків фіскальної служби з бізнесом та громадськістю.

Лідія ФАЛЬЧЕВСЬКА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?