Депутати з «Нашого краю» переходять до «Рідного дому»

Ще двоє депутатів фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді заявили про приєднання до політичної партії «Рідний дім», яку очолює міський голова Владислав Атрошенко. Це депутати Ігор Желдак та Володимир Коваленко.

Про це вони сказали сьогодні, 21 липня, під час прес-конференції у Чернігові, повідомляє Суспільне.

«Звичайно ми представляємо тільки себе, це рішення кожного з нас окремо прийняте. Я, як представник бізнесу, який займається перевезеннями, дуже чітко бачу зміни в нашому місті на краще в плані автомобільних доріг. Я думаю всі ви пам’ятаєте, які в нас були дороги ще 4 роки тому, і які вони зараз», — каже депутат Володимир Коваленко.

«Наближаючись до виборів, я задався питанням: кого будемо підтримувати на місцевих виборах? І обговоривши з виборцями це питання ми прийшли до висновку, що найбільш ефективною командою буде команда місцевої партії, команда «Рідного дому»», — говорить Ігор Желдак.

Разом з Коваленком і Желдаком на прес-конференцію прийшли депутатки Вікторія Овчаренко та Наталія Хольченкова, яких півроку тому виключили з «Нашого краю».

Зазначимо, Володимир Коваленко займається пасажирськими перевезеннями, зокрема, обслуговує маршрутки «Чернігів-Київ». Ігор Желдак – бізнесмен, володіє будівельною фірмою «МЖК-сервіс».

Нині фракція «Нашого краю» у чернігівській міськраді налічує 8 депутатів. На початку каденції їх було 12.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді Олександр СоколовФото: Уніан

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді Олександр Соколов

«Я спокійно реагую на ці процеси. У нас ще до виборів багато чого буде. Багато ще хто куди буде переходити, заходити, відходити. Це таке», — прокоментував новину про перехід своїх колег керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді Олександр Соколов.

Політичний оглядач Олександр Рись вважає, перехід депутатів «Нашого краю» до «Рідного дому» зумовлений політичною кон’юнктурою.

«З самого початку «Наш край» об’єднував людей, які були близькі до минулого мера. Відповідно люди перекочували до іншого мера. Це є дещо логічним тому, що депутати в основному кон’юктурщики в цьому випадку. Якщо говорити про перебігання депутатів – то це є конфліктним явищем. Тим більше, що «Наш край» був під керуванням Валерія Давиденка, який помер. Відповідно, коли не стало керівника, лідера в цієї партії депутати зрозуміли, що перспективи сумнівні. Відповідно вони перейшли там, де більш рибне місце», — говорить Олександр Рись.

Нагадаємо, місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Тетяна Крижева

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Депутати з «Нашого краю» переходять до «Рідного дому»”

  1. север

    ТОЛКУ ОТ ТАКИХ ПОЛНЫЙ НОЛЬ ЛЕЗУТ ГДЕ ВЫГОДНО И ЗАДНИЦУ СВОЮ ПРИКРЫТЬ.

Не бажаєте прокоментувати?