Депутати Чернігівщини за зміну тарифної політики

ЧаусСпроба друга: чернігівські обранці  закликають керівництво держави змінити тарифну політику.

За ініціативи фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» 27-ма позачергова сесія обласного представницького органу Чернігівщини вкотре звернулася до керівництва держави з вимогою змінити  тарифну політику та якнайшвидше провести індексацію пенсій та заробітних плат.

Зауважимо, що згідно з рішенням минулої сесії Чернігівської обласної ради аналогічні звернення вже було надіслано до керівництва держави, однак відповідь надійшла лише з Адміністрації Президента.

"Президент відповів, що звернення направлено до Кабміну. Але звідти мовчанка. Тому ми вкотре звертаємося до Уряду і вимагаємо негайно змінити політику, яку провадить чинний уряд стосовно населення країни, — прокоментував голова фракції ВО «Батьківщина», депутат облради Іван Якуб.  — Людям вже несила терпіти цю аматорську політику, яка абсолютно не має нічого спільного з реформою як такою, що направлена на  добробут громадянина».

Депутат зауважив, що зараз доведені до відчаю люди вдаються до різних форм протесту, які під впливом окремих радикально налаштованих елементів інколи виходять за межі правового поля.

тарифи«А в умовах, коли Україна фактично перебуває в стані війни, коли ситуація на Сході залишається далекою від нормалізації і мирного врегулювання, такий розвиток подій є вкрай небезпечним. Напруга у суспільстві тільки зростає, і чим далі − то її важче буде стримати. Однак керівництво держави не хоче цього помічати.  Наша парламентська фракція подала кілька соціально важливих  законопроектів, які б пом'якшували удар економічної кризи, завданої зубожілому населенню країни.  Але Рада пішла на канікули, залишивши ці нормативні акти на потім. Чи згадають обранці після канікул про українців, покаже їхня робота у сесійній залі», − резюмував «батьківщинівець».

Світлана СОКОЛ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?