Чим порадує природа у вівторок

26 липня в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода, інформує Sinoptik.ua. У західних, місцями в східних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі становитиме +12...+23 градуси, вдень +23...+32. Вітер змінних, переважно північних, східних, північно-східних, південних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до +16...+20, удень температура – від +27 до +30 градусів. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +17...+21 градус, удень повітря прогріється до +27...+32. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові переважно без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +18...+23 градусів. Денна температура повітря становитиме від +28 до +31. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. У Луганській області можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря +15...+18 градусів, денна становитиме +26...+31. Вітер східний та північно-східний, 2-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде дощова погода з грозою. Температура повітря вночі знизиться до +12...+19 градусів, удень стовпчики покажуть +23...+32. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні можливий невеликий дощ з грозою. Температура повітря вночі до +15, удень – до +29 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+19 градусів, удень – до +28...+31. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-4 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на вівторок

26 липня в Чернігівській області буде сонячна погода. У Чернігові, Городні, Щорсі, Ніжині, Семенівці, Сосниці, Борзні, Бобровиці, Острі, Прилуках очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі до +16…+18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +28…+30. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с. Перша половина тижня закінчиться із змінною хмарністю, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?