Чи стало жити краще у Вершиновій Муравійці на Чернігівщині?

Після виборів всі очікують певних зрушень, конкретних справ та змін на краще.

Не помилилися жителі села Вершинової Муравійки Куликівського району на Чернігівщині, які делегували повноваження сільського голови вчителю за освітою Людмилі Олексіївні Андрієнко, яка на вибори пішла з командою районної партійної організації Аграрної партії України, що очолює депутат обласної ради-аграрій Віктор Труш.

Зміни є. Господарю села та її жителям є чим гордитися: охайні вулиці, пофарбовані та замінені паркани, оновлений Будинок культури, відремонтована церква. Та найціннішим – це посмішки односельців, які нещодавно зібралися на шостому фольклорному фестивалі “Народні скарби Куликівського краю”. На районний захід, який проходив за матеріальної підтримки й депутатів обласної ради від Аграрної партії України Віктора Труша та Арсена Дідура, завітали гості та керівництво з усієї Куликівщини.

“Односельці довірили мені керівництво селом та дали шанс змінити нашу Вершинову Муравійку на краще. Я обіцяла докласти зусиль для здійснення цих змін, від своїх слів не відмовляюсь і сьогодні та щоденно працюю з колективом, активом села над тим, щоб втілити ці зміни успішно. Найперше – капітально відремонтували церкву і встановили позолочений купол з хрестом, окрасою села став будинок культури, замінили паркани, вирубали поросль і запросили до нас гостей з усіх сіл району на свято фольклору. Будинок культури був переповнений жителями нашого села – ми подарували їм свято. Я задоволена і виступом фольклорного колективу нашого села,” – зазначила Людмила Олексіївна.
“Найбільша допомога і підтримка нашому селу та району від Віктора Труша”, — додала сільський голова.

Можна із впевненістю сказати, що в невеличкому селі на Куликівщині жити стало краще. Лише злагодженою роботою й кропіткою працею такого господаря села, як Людмила Андрієнко та підтримці місцевих аграріїв й благодійників можна досягти реальних змін й повернути довіру до влади.

Фото Світлани Масльонки та Катерини Буй

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?