Чи було мінування виборчих дільниць у Чернігові?

мінуванняВіталій Купрій попросив голову СБУ перевірити заяви про мінування.  

Народний депутат, заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення і правоохоронної діяльності Віталій Купрій заявляє, що Служба безпеки України обіцяє перевірити інформацію про фальшиве мінування дільниць з метою фальсифікації виборів.

Про це Купрій  сказав сьогодні на брифінгу.

«Упродовж дня до нас надходили тривожні сигнали про те, що, можливо, будуть провокації з фальшивим мінуванням на певних виборчих дільницях, і під час цього «мінування»... можуть відбутися фальсифікації на виборах», – заявив Купрій.

Також він сказав, «що нашим завданням було перевірити ці факти, і оскільки певні джерела з правоохоронних органів вказували на те, що є можливість причетності співробітників СБУ до цих «мінувань», то я особисто спілкувався з головою СБУ Василем Грицаком, і він мене запевнив, що зараз служба поставить на контроль і перевірить таку інформацію».

Окрім того, Купрій провів розмову з головою СБУ у Чернігівській області, який також сказав, що триває перевірка і СБУ зробить все, щоб не відбулося жодних провокацій.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?